Više o projektu

PODACI O PROJEKTU


Tvrtka Triton grupa d.o.o., Huberta Pettana 13, Sesvete, u okviru natječaja „www vaučeri za MSP-ove“ iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.” provodi projekt pod nazivom „Izrada poslovnih web stranica“ u razdoblju od 14.02.2019. – 04.02.2020. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

OPIS PROJEKTA

Projekt se odnosi se na izradu poslovnih web stranica društva Triton grupa d.o.o. s konceptualnim, vizualnim i tehničkim rješenjima koja omogućavaju kvalitetniju prezentaciju društva i usluga društva, daju jasne informacije posjetiteljima te predstavljaju primarni kontakt društva s javnošću, klijentima, potencijalnim klijentima i ostalima.

Projekt uključuje uspostavu responzivnog web rješenja koje će omogućiti dostupnost na mobilnim telefonima i tabletima te pružiti lako dostupne informacije potencijalnim klijentima poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja. Projekt također uključuje prilagodbu koja omogućava nesmetan i kvalitetan pristup svim sadržajima web stranice osobama sa invaliditetom korištenjem sadržaja jednostavnih za čitanje i razumijevanje.
Bit će implementirana SEO optimizacija (pozicioniranje virtualnog tržišta, profila kupaca i trendova pretraživanja, web analitika).

CILJEVI PROJEKTA

• izrada kvalitetne i ažurne poslovne web stranice www.triton-grupa.hr s rješenjima koja prate zahtjeve tržišta i omogućavaju kvalitetniju prezentaciju društva i usluga društva
• responzivno web rješenje koje pruža lako dostupne informacije potencijalnim klijentima poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja
• prilagodba web stranica za osobe sa invaliditetom korištenjem sadržaja jednostavnih za čitanje i razumijevanje
• web stranica sa korisnim sadržajima, inteligentnom integracijom i pristupom sadržajima i raznim informacijama
• poboljšana komunikacija i suradnja s korisnicima
• brza i jednostavna modifikacija te održavanje sadržaja na stranici


AKTIVNOSTI / REZULTATI PROJEKTA:

• Implementirano je kvalitetno, moderno i responzivno web rješenje koje posjetiteljima pruža aktualne i lako dostupne informacije; omogućene su uštede vremena i resursa u komunikaciji s potencijalnim klijentima; omogućena je bolja komunikacija s javnošću te veća informiranost iste, bolja i brža prezentacija društva na internetu te dvosmjerna komunikacija s posjetiteljima web stranice
• Usluga optimizacije domene (pozicioniranja virtualnog tržišta, profila kupaca i trendova pretraživanja, web analitika)
• Usluga najma servera (web hosting) za potrebe provedbe aktivnosti u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge
Ukupna vrijednost projekta: 89.874,10 HRK + PDV
Iznos koji sufinancira EU: 62.911,87 HRK
Kontakt osobe:
Darko Bažulj, e-mail: info@triton-grupa.hr;

     
vrh stranice